Kwaliteit studs en spikes


Er worden studs gefabriceerd van verschillende materialen. Het meest voorkomende materiaal voor studs is ijzer. Wij bieden geen ijzer aan, maar een duurder materiaal wat in tegenstelling tot ijzer niet kan roesten. U kunt dus zorgenloos uw kleding met onze studs in de wasmachine stoppen. GoStuds gebruikt de beste kwaliteit studs van het materiaal geelkoper (brass)*. Geelkoper behoudt zijn kleur en roest dus niet.

Hoe kunt u zeker weten dat uw studs van het materiaal geelkoper heeft ontvangen? Zoals iedereen weet wordt ijzer aangetrokken door een magneet, maar geelkoper niet. Dus test het met een magneetje!

Onze spikes met schroeven zijn van het materiaal alloy, dit is een mix van metalen dat onder hoge druk wordt samengesmolten tot een zware en stevige metaal. Door de unieke combinatie verkleurt en roest het niet.

Onze opnaaibare studs en spikes zijn van het materiaal acryl met een stevige laag alloy. Ze zijn in tegenstelling tot onze alloy spikes veel lichter in gewicht. Dit is vooral handig zodat dunne stoffen niet gaan hangen en het in prijs veel gunstiger is.


Nieuwsbrief