Verzending en retour

Bestellingen vóór 17:00 uur worden 100% dezelfde dag verzonden. Vaak worden bestellingen voor 18:00 ook nog dezelfde dag verzonden, dit ligt eraan als wij op tijd klaar zijn met de dagelijkse bestellingen. In het weekend worden bestellingen pas maandag verwerkt omdat er helaas geen post meer word opgehaald door PostNL. 

Leveringsduur:

Nederland: 1-2 werkdagen (95% kans dat het 1 werkdag is)

Europa: 2 tot 6 werkdagen

Wereld:  5 tot 9 werkdagen

Bij een besteding vanaf € 10,- hoeft u geen verzendkosten te betalen.

De verzendkosten zijn gebaseerd op de PostNL tarieven voor postverzending inclusief 21% BTW. De kosten voor verpakkingsmateriaal betalen wij voor u. 

Retour:

U kunt een product retour sturen binnen 2 weken na betaling. Mocht u om een of andere reden de studs retour willen sturen, betaalt u hiervoor zelf de verzendkosten. U krijgt bij het terug sturen het bedrag volledig terug of u kunt het om ruilen. Wilt u iets retour sturen? Stuur ons een mail, klik hier.

Verpakking

Wij zorgen ervoor dat uw bestellingen altijd door de brievenbus passen, hierdoor betaald u niet onnodig teveel verzendkosten en hoeft u niet thuis zijn om uw bestelling te ontvangen. Mocht het wel te groot zijn om door de brievenbus te passen, ontvangt u altijd een mail van ons.

Onze bestellingen worden verzonden in poly mailing bags, deze unieke metallic white bags bieden een goede bescherming tegen vocht en zijn ultra sterk zodat de scherpe studs er niet doorheen kunnen prikken. 

Uw producten worden proffesioneel geseald in noppenfolie.

Nadat uw producten zijn geseald, stoppen wij het samen met uw factuur in de mailing bag. 

Dit is een specificatie van onze facturen:

 


Nieuwsbrief